Verdubbel je kansen op jouw nieuwe baan!

Dit online trainingsprogramma werkt op elke desktop, laptop, tablet en smartphone.
Het bijbehorende werkboek en de sjablonen kan je uitprinten.

Dit online trainingsprogramma zorgt ervoor dat jij:

 • Jouw optimale mindset creëert voor het veroveren van jouw nieuwe ideale baan
 • In één dag weet wie je bent en wat je werkelijk wilt
 • Jouw cv zo opstelt, zodat je wel wordt uitgenodigd
 • Hoe recruiters te werk gaan en hoe je dat ombuigt in jouw voordeel
 • …en uiteraard nog veel, veel meer!

Dit online trainingsprogramma zorgt ervoor dat jij wel met plezier naar je werk gaat,
betekenis geeft aan je leven en werkt vanuit je talenten,
zodat je gewaardeerd wordt en een veel gelukkiger leven leidt.

Hoe lekker zit jij eigenlijk nog bij jouw huidige werkgever?

 • Krijg je nog energie van je huidige werk?
 • Heb je recent nog naar vacatures gekeken?
 • Krijg jij momenteel kansen om jezelf verder te ontwikkelen, om door te groeien, zodat je kansen op de arbeidsmarkt optimaal blijven?
 • ....

Je hebt de Van Werk Naar Werk Startersgids net gelezen. Dan weet je dat dit drie (van de vier) tekenen zijn die maken dat jij van baan wilt veranderen. Als jij je ook maar in één herkent, dan is dat een heel helder signaal. Dat is al reden genoeg om dit uiterst serieus te nemen.
Waarom zou je genoegen nemen met minder als je weet dat het anders –en dus- beter kan?

P.S. Een vierde reden is dat je niet meer zo lekker met jouw leidinggevende door die ene deur gaat. Het schuurt al een poosje. Het loopt niet lekker. Dat maakt naar je werk gaan een vervelende trip. Soms heb je een redelijk goede dag, soms een mindere dag. En dat allemaal door een leidinggevende die het niet lijkt te snappen. Daar kun je dus niet op rekenen. Je bent daarmee afhankelijk van de grillen van degene waar je voor werkt. Dat is niet de bedoeling.

Wat krijg je en
hoe ziet het trainingsprogramma eruit?

Deze online training geeft je fundamentele inzichten, technieken die bewezen werken, meer zelfvertrouwen en je gaat ook nog eens een geweldig avontuur tegemoet. Je bent de concurrentie een stap voor, omdat jij onze strategisch bewezen aanpak leert toepassen, die alle tactische sollicitanten (alle anderen) verplettert.

En verder...

 • 17 essentiële lessen
 • Je krijgt alles in 1 keer, waardoor jij je eigen tempo kan bepalen.
 • Leren waar & wanneer je wilt
 • het is logisch van opbouw met een stap-voor-stap benadering
 • je werkt in een compleet beveiligde omgeving
 • toegang vanaf pc, laptop, tablet en smartphone

Voorbeeld leeromgeving

Zo zet je je droom om in werkelijkheid!

Ervaar het zelf en bekijk hieronder fragmenten uit de videotraining van deze cursus.

Wie ben ik?

Ik ben Erik Hofstra, oprichter en eigenaar van De Sollicitatie Academie. Mijn rol is die van sollicitatietrainer en loopbaanexpert. Ik transformeer hoger opgeleide werkzoekers in strategische baanveroveraars. Als ik kijk naar het succes dat ik met mensen behaal, dan staan er 2 zaken centraal:
1. ik creëer altijd duidelijkheid;
2. ik daag mensen uit om MEER uit zichzelf te halen dan ze daarvoor deden.
Hierdoor krijg jij wat je wilt of op z'n minst dat wat bij jou past.

Ervaringen

Erik heeft een aantal geweldige workshops gegeven. Hij is een inspirerende en zeer vakbekwame trainer. Met alle opgedane kennis en ervaringen heb ik er het volste vertrouwen in dat ik mijn nieuwe baan sneller zal vinden.

Harry
Harry

Erik is een doortastende en scherpe gesprekspartner, die waarmaakt wat hij belooft, en nét even meer. Zijn aanpak met de Sollicitatie Academie is effectief, praktisch, helder en direct toepasbaar.

Anne
Anne

Kortom

Deze module staat voor het vermarkten van jezelf op een manier die zelfs marketeers versteld doet staan. Het is de wereld van personal branding zonder opsmuk en blufpoker. Gewoon jezelf zijn en dat voor eens voor altijd op de goede manier neerzetten, zodat je vol zelfvertrouwen naar buiten kunt.

Welke organisaties vind jij interessant? Waar wil jij het liefst werken en wie dien je daarvoor te spreken? Op die vragen krijg je antwoord.

Wat ga jij precies ontdekken in deze cursus?

 • Je ontdekt jouw talenten en wat je daarmee kunt
 • je stelt een marketingplan op voor jezelf, zodat je de concurrentie ermee kunt verpletteren
 • en bergen zelfvertrouwen, mocht je dat missen

Als je nu beslist ontvang je 3 bonus video's

 • Bonus 1: Hoe ontstaan mindsets

  Video over het ontstaan van mindsets. Je gaat hier de noodzakelijke verdiepingslag maken, zodat je dit in positieve zin kunt gebruiken voor jouw loopbaanverandering- of sollicitatieproces.

 • Bonus 2: Hoe ontstaan mindsets & intuïtie

  Deze video gaat over intuïtie. Je leert hier wat intuïtie werkelijk is. Voor zover er nog verwarring was over het begrip intuïtie, na deze sessie behoort dit tot het verleden.

 • Bonus 3: Hoe ontstaan mindsets & brein

  Je leert hier hoe het brein werkt en welke invloed dat heeft op jouw loopbaanveranderingstraject: wat moet je doen en wat moet je juist laten? Voedsel voor het brein dus!

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat ik jou een dertig-dagen-geld-terug garantie geef. Je kunt dus rustig rondkijken en bepalen of dit echt iets voor jou is. Of het jou ook echt verder helpt. Je hoeft daarvoor ook geen reden op te geven. We waarderen het enorm als je dat wel doet. Daarmee help je ons het trainingsprogramma nog beter te maken. Wij willen alleen maar tevreden klanten!

Jij loopt dus geen enkel risico.

De totale waarde van dit pakket inclusief 3 bonussen is € 79,-

Bestel nu de cursus ‘Vermarkt jezelf als een Pro' en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts 29,- euro.

 • Direct toegang tot 2,5 uur online training
 • Werkboek + extra digitale hulpmiddelen

van € 79,-   - Tijdelijke aanbieding voor € 29,-

AANBIEDING IS VERLOPEN

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met deze cursus investeer je in jezelf en in je toekomst!

 • Je ontvangt de cursus ‘Vermarkt jezelf als een Pro met 2 bonussen voor slechts € 29,-, terwijl de normale prijs hiervoor 49,- euro is! Even serieus. Als je nu nog aan het twijfelen bent, vraag je dan af wat je hier doet. Waar wacht je nog op?
 • Je krijgt een dertig-dagen-geld-terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken die je ontvangt. Als je dan nog denkt dat het voor jou niet werkt, laat het mij weten. Dan betaal ik jouw investering direct en zonder gedoe, terug!