Baal je van je werk?

...of collega's, baas, nieuwe koers?

Kijk de video en download de gratis gids

Dat is het beste startpunt voor jou nu

Gratis startersgids van werk naar werk

Waarom van baan veranderen?

  • ’s Avonds kom je veelal moe thuis. Je haalt geen voldoening meer uit jouw werk. Hoe verander je dat?
  • Je vindt het moeilijk om bewust ruimte te maken voor zaken die naast je werk belangrijk voor jou zijn. Hoe creëer je dan meer balans tussen werk en privé?
  • Jouw leidinggevende begrijpt je niet. Het wordt je steeds duidelijker, je wilt zo snel mogelijk weg. Hoe pak je dat effectief aan?

Herken jij je in één of misschien zelfs meerdere vragen?
Dat is heel normaal. Het is meestal het startpunt van iedereen die ik succesvol help met zijn of haar loopbaanverandering.

Alles wat je wilt weten over loopbaanverandering en wat jouw beste start is, staat beschreven in de Van Werk Naar Werk Startersgids. Die is speciaal voor jou -en deze situatie- geschreven.

Hier vind je meer over Erik

Hoe je geruisloos van baan verandert?

De allerbeste actie die je nu kunt doen is het downloaden van de Van Werk Naar Werk Startersgids, als je dat nog niet hebt gedaan. Daar start namelijk jouw reis naar een beter leven, met meer voldoening en veel meer werkplezier.

Door de Van Werk Naar Werk Startersgids te lezen, creëer je duidelijkheid, kun je jouw doel bepalen en ga je een blauwdruk van jouw baanverandering maken. Zo bepaal je jouw optimale strategie om van werk te veranderen. Dat MOET je eerst doen om jouw kansen op nieuw werk minimaal te verdubbelen.

Na het downloaden van de Van Werk Naar Werk Startersgids krijg je een aantal e-mails met advies over de beste aanpak, zodat je jouw nieuwe doel ook echt gaat halen; dat betere leven met meer voldoening en veel meer werkplezier. Daar doe ik het voor. Zodat jouw leven in kwaliteit verbeterd.

Voor wie is deze startersgids?

Voor hoger opgeleide professionals, specialisten en managers met minimaal 5 jaar werkervaring.

Van Werk Naar Werk Startersgids

De beste start om geruisloos van werk te wisselen. Deze gids helpt jou met de eerste stappen naar nieuw werk. Probeer ‘m, het kost jou niets.

De Sollicitatie Academie transformeert hoger opgeleide werkzoekers in strategische baanveroveraars

met het meest complete online sollicitatie- en outplacement programma van Nederland

Strategische partners