Veel gestelde vragen

Vaak heeft een probleem zich al eens eerder voorgedaan. Wij hebben een lijst gemaakt van de meest gestelde vragen. Kijk eens of je antwoord op jouw vraag erbij staat.

 • q-iconIk ben mijn wachtwoord kwijt.

  Wachtwoord opnieuw instellen
  Ben je je wachtwoord vergeten? Doe dan het volgende:
  – Klik hier om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
  – Volg de instructies op het scherm.
  – Je ontvangt per e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

 • q-iconIk heb geen inloggegevens ontvangen

  Account activeren via link in e-mail
  Bij het aanmaken van je account wordt er een e-mail vanuit PayPro.nl naar je toegestuurd met daarin je wachtwoord en de link om in te loggen op het leden gedeelte. Deze email heeft het onderwerp ‘Uw inloggegevens”. Controleer de spamfolders van je email, kan je nergens deze email vinden stuur een email naar:

  support@sollicitatieacademie.nl

 • q-iconHoe lang loopt mijn abonnement door?

  Je lidmaatschap gaat direct in op de dag van je aanmelding, meteen na betaling. Het abonnement loopt door tot 1 jaar na aankoop. Daarna kan je voor een klein bedrag gebruik blijven maken van ons ledengedeelte en alle digitale video trainingen.

 • q-iconKan ik alle internet browsers gebruiken om de online trainingen te volgen?

  De volgende browsers worden door ons ondersteund. Mogelijk werken ook andere browsers, maar dit is niet door ons getest:
  Google Chrome/ Firefox / Internet Explorer (vanaf versie 8) / Safari

  Het verschilt per browser hoe de online trainingen getoond worden. Het is aan te raden om een browser te gebruiken die HTML5 ondersteunt. Dan heb je het grootste leerplezier en zijn filmpjes en magazines weer te geven in de hoogste kwaliteit.

 • q-iconKan ik online training volgen met mijn tablet of telefoon?

  Alle trainingen van De Sollicitatie Academie zijn geschikt om op de meest gangbare mobiele apparaten af te spelen. De lespagina past zich automatisch aan aan het apparaat dat u gebruikt.

 • q-iconMaakt het uit welk besturingssysteem ik heb? (Mac of Windows)

  Nee, alle online trainingen zijn geschikt om te volgen op elk besturingssysteem zolang er gebruikt wordt gemaakt van een internetbrowser.

 • q-iconMet welk programma kan ik de extra hulpmiddelen bekijken?

  De extra hulpmiddelen zijn pdf-bestanden. Om deze bestanden te openen  heb je Acrobat Reader nodig. Acrobat Reader kun je hier downloaden.

 • q-iconMoet ik een training in één sessie afronden?

  Alle trainingssessies maken gebruik van video. Als je stopt om op een later moment verder te gaan, dan noteer je de tijdcode en de modulesessie waar je gebleven bent. Dit is nog niet mogelijk om online bij te houden.