Op zoek naar jouw droombaan?

Gratis e-book

Pas de 7 geheimen van succesvolle sollicitanten toe en maak dubbel zoveel kans op jouw droombaan.

De Sollicitatie Academie transformeert hoger opgeleide werkzoekers in strategische baanveroveraars

Met het meest complete online sollicitatie- en outplacement programma van Nederland.

Solliciteren... een makkie toch?

Bas was 41 toen hij  door een reorganisatie zijn baan kwijt raakte. 22 jaar had hij alles gegeven en opeens stond hij op straat. Enorm balen, maar hij zette de knop om en ging aan de slag. UWV zaken regelen, vacatures zoeken, CV maken, motivatiebrieven schrijven en versturen met als doel, zo snel mogelijk weer aan het werk. Hoe moeilijk kon dat tenslotte zijn?

Het UWV verwees Bas naar een digitale leer- en werkomgeving. Daar stak Bas niet veel van op. Hij werd nauwelijks uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, terwijl hij precies deed wat hem werd vertelt. Een aantal uitzendbureaus wilden hem wel spreken. Dat gaf hoop. Echter, het was van korte duur, want er was geen opvolging. De paar sollicitatiegesprekken die Bas heeft gevoerd, werden een afwijzing.

Bas werd er moedeloos van, hij kreeg het gevoel er niet meer toe te doen.Hij was al 4 maanden bezig en nog steeds geen baan. Zo frustrerend! Het enige wat Bas wou: zo snel mogelijk weer aan het werk. Werk op zijn niveau.

Dit zijn de meest voorkomende problemen

Waar wil jij nu bij geholpen worden?

cv en sollicitatiebrief
gesprekken voeren
uitgenodigd worden
afwijzingen
  • Als enige in Nederland een online programma inclusief persoonlijke coaching

  • Exponentieel groeien met onze methode

  • Onovertroffen voor deze prijs

Erik is een doortastende en scherpe gesprekspartner, die waarmaakt wat hij belooft, en nét even meer. Zijn aanpak met de Sollicitatie Academie is effectief, praktisch, helder en direct toepasbaar.

Anne
Anne

Erik leeft solliciteren. Ongelooflijk. Met zelfvertrouwen heb ik binnen 6 weken mijn nieuwe baan veroverd! Dit kan ik iedereen aanraden.

Remco
Remco
arrow
BEKIJK HET PROGRAMMA

Erik heeft een aantal geweldige workshops gegeven. Hij is een inspirerende en zeer vakbekwame trainer. Met alle opgedane kennis en ervaringen heb ik er het volste vertrouwen in dat ik mijn nieuwe baan sneller zal vinden.

Harry
Harry

Erik is voor mij een gedreven, deskundig, nieuwsgierig en to-the-point trainer die er voor gaat én aansluit bij de mensen die hij traint.

Ria
Ria

80% van onze klanten verovert binnen 3 maanden een droombaan voor zichzelf.

Strategische partners

AANMELDEN GRATIS WEBINAR

Nov

4

  • Vrijdag, 4 november
  • 9:30 Erik hofstra - "met maximale zekerheid jouw nieuwe baan veroveren"