Let op! Gratis ontwikkeladvies speciaal voor jou. Schrijf je in voor 1 dec. 2020

ontwikkeladvies 2020

Hij is er weer! Het gratis ontwikkeladvies 2020, dat 1 december a.s. van start gaat. Het is bedoeld voor iedere Nederlander tussen 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd.

Een mooi cadeau voor jezelf als je vragen hebt als:
– ik weet al enige tijd niet meer wat ik wil, hoe kom ik daar achter?
– ik zit al een poos niet meer op m’n plek, hoe kom ik er achter of er toekomstperspectief voor mij is?
– Ik sta momenteel buiten de arbeidsmarkt. Ik wil weer meedoen, maar heb geen idee hoe ik de aansluiting kan maken.Kun jij mij hiermee helpen?

Ja, dat kan ik.

Wellicht heb je nog andere vragen. Die kun je bespreekbaar maken. Bel of stuur even een e-mail. Bellen gaat sneller: 06-36454134.

Nu al aanmelden, stuur een email [ info@sollicitatieacademie.nl ] voor 1 december met:
– volledige voor- en achternaam
– geboortedatum
– e-mailadres (dat je hiervoor wilt gebruiken)
– in de onderwerpbalk de tekst ik wil meedoen aan het ontwikkeladvies 2020

Deze gegevens zijn nodig om je aan te kunnen melden op het portaal van aanmelding van het Ministerie van SZW.

Het stimulerende idee van deze subsidieregeling is: pak en houd de regie over jouw eigen loopbaan. Werkgevers kunnen dit stimuleren en een gezamenlijke aanvraag doen. Stuur dan voor 1 december a.s. een e-mail met de genoemde gegevens van de deelnemer.

Verdere motivering
Het ontwikkeladvies helpt jou om tijdig na te denken over jouw toekomst en hoe zich die toekomst tot werk verhoudt. Je kunt nu samen met een loopbaanprofessional eens na gaan denken over jouw toekomst van werk, wat je nu eigenlijk allemaal kunt en welke competenties daarbij horen. Misschien wil je iets compleet anders, maar heb je geen idee hoe je dat het beste aanpakt. Misschien wil je jouw arbeidswaarde (taken en verantwoordelijkheden afgezet tegen de functie en diens waarde) wel eens weten. En wat kun je daar dan mee? Hoe voer je die gesprekken die daarbij horen? – mocht je de waardering en erkenning op salaris/ arbeidsvoorwaarden momenteel missen. Dat zijn een paar voorbeelden van onderwerpen die in jouw persoonlijke ontwikkelplan kunnen staan. Heb jij een andere vraag, stel ‘m vooral.

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk advies voor nu of voor de komende jaren.

De loopbaanprofessional vraagt de subsidie aan!
Om de uitvoeringslast van de deelnemende werkenden en bedrijven zoveel mogelijk te beperken, is ervoor gekozen de subsidieaanvragen te laten doen door de loopbaanprofessional(s) die de trajecten aanbieden. Zij kunnen de subsidie ontvangen voor ontwikkeladvies- en trainingstrajecten. Het risico ligt daarmee bij de loopbaanprofessional en niet bij jou of de organisatie.

Aantal uren ontwikkeladvies
Het is een kwestie van snel beslissen. De loopbaanprofessional moet een minimum van 4 uur aan contact met de deelnemer inzetten. Daarnaast is een goed gekeurde arbeidsmarktscan verplicht.

Je kunt je bij mij aanmelden. Voor verdere details:

Heb je nog vragen, stel ze. Dan heb jij duidelijkheid en kun je een keus maken. Kan telefonisch of per e-mail:
06-36454134  |  info@sollicitatieacademie.nl

Hopelijk tot gauw!

Met hartelijke groet,
Erik Hofstra
06 – 364 54 134