Bestelling bevestiging: Stap 1 van 2

AANBIEDING IS VERLOPEN

“Vermarkt jezelf als een pro en verover de baan van je dromen!”
Effectieve en praktische online leermethode om het werk te krijgen dat echt bij je past
van € 49,-  voor € 29,-

Let op: tijdelijke aanbieding!
aanbieding is geldig tot 1 jan 2017, daarna gaat de prijs weer omhoog.

Was 2016 voor jou een top jaar?

Je hebt er weer zo'n dag zonder enige inspiratie opzitten. Zie jij jezelf dit werk voor de rest van je leven doen? Krijg je daar energie van als je daaraan denkt?

De vraag is, wil jij morgen nog zo'n dag?

De kans is groot dat je nu even niet weet welk werk jij het liefst zou willen doen. Of je weet heel goed wat je wilt, maar je hebt geen idee waar je het beste kunt beginnen.

Hoe zou het zijn om in 2017
het werk te doen waar je van droomt?

Heb jij je wel eens voorgesteld hoe het zou zijn als je het werk doet wat aanvoelt als je hobby?

Hoe is het voor jou om elke dag op te staan met het idee dat je weer een geweldige werkdag tegemoet treedt, simpelweg omdat je het werk kunt gaan doen waar je van houdt?

Eindelijk doen wat je ècht wilt? Dat zou geweldig zijn, nietwaar?

Waarom heb je dan nog niet jouw droombaan?

En toch heb jij die nieuwe baan nog niet. Er zit namelijk iets in de weg. Er wringt iets. Ergens weet je dat je van baan kunt veranderen, je vraagt je voor als nog vooral af hoe je dat gaat aanpakken.

Hoe ontdek je wat je echt wilt? Waar ben je voor gemaakt of bedoeld? En als je dat weet, hoe giet je dat dan in een rol of functie waar je nog voor betaald wordt ook...

Hoe krijg jij nu je ideale baan?

Iedereen kan van werk veranderen. De enige twee voorwaarden die je daarvoor nodig hebt, zijn:

 1. Je moet weten wat jou talenten zijn en wat je daarmee kunt.
 2. Je hebt een aanpak nodig waarin je vertrouwen hebt, zodat het je brengt wat jij wilt.

Ten eerste moet je ontdekken wat je wilt. Ik neem jou stap-voor-stap mee door dat proces, zodat je aan het einde van die stappen precies weet wat jouw talenten zijn en wat je dus dient te doen. Dat geeft een geweldig gevoel!

Als je al precies weet wat je wilt, wat jouw talenten zijn, dan klap je die informatie om naar alle tactische middelen die je nodig hebt om op gesprek te komen bij die nieuwe werkgever.

Jouw cv, je sollicitatiebrief, jouw social media profielen, alles staat op scherp!

Daardoor zet je je twijfels om in een krachtige aanpak vol vertrouwen. Je gaat gesprekken voeren vanuit passie, waardoor jouw enthousiasme als een magneet gaat werken op anderen.

 

Wat krijg je en
hoe ziet het trainingsprogramma eruit?

Deze online training geeft je fundamentele inzichten, technieken die bewezen werken, meer zelfvertrouwen en je gaat ook nog eens een geweldig avontuur tegemoet. Je bent de concurrentie een stap voor, omdat jij onze strategisch bewezen aanpak leert toepassen, die alle tactische sollicitanten (alle anderen) verplettert.

En verder...

 • 17 essentiële lessen
 • Je krijgt alles in 1 keer, waardoor jij je eigen tempo kan bepalen.
 • Leren waar & wanneer je wilt
 • het is logisch van opbouw met een stap-voor-stap benadering
 • je werkt in een compleet beveiligde omgeving
 • toegang vanaf pc, laptop, tablet en smartphone

Voorbeeld leeromgeving

Zo zet je je droom om in werkelijkheid!

Ervaar het zelf en bekijk hieronder fragmenten uit de videotraining van deze cursus.

Wie ben ik?

Ik ben Erik Hofstra, oprichter en eigenaar van De Sollicitatie Academie. Mijn rol is die van sollicitatietrainer en loopbaanexpert. Ik transformeer hoger opgeleide werkzoekers in strategische baanveroveraars. Als ik kijk naar het succes dat ik met mensen behaal, dan staan er 2 zaken centraal:
1. ik creëer altijd duidelijkheid;
2. ik daag mensen uit om MEER uit zichzelf te halen dan ze daarvoor deden.
Hierdoor krijg jij wat je wilt of op z'n minst dat wat bij jou past.

Ervaringen

Erik heeft een aantal geweldige workshops gegeven. Hij is een inspirerende en zeer vakbekwame trainer. Met alle opgedane kennis en ervaringen heb ik er het volste vertrouwen in dat ik mijn nieuwe baan sneller zal vinden.

Harry
Harry

Erik is een doortastende en scherpe gesprekspartner, die waarmaakt wat hij belooft, en nét even meer. Zijn aanpak met de Sollicitatie Academie is effectief, praktisch, helder en direct toepasbaar.

Anne
Anne

Kortom

Deze module staat voor het vermarkten van jezelf op een manier die zelfs marketeers versteld doet staan. Het is de wereld van personal branding zonder opsmuk en blufpoker. Gewoon jezelf zijn en dat voor eens voor altijd op de goede manier neerzetten, zodat je vol zelfvertrouwen naar buiten kunt.

Welke organisaties vind jij interessant? Waar wil jij het liefst werken en wie dien je daarvoor te spreken? Op die vragen krijg je antwoord.

Wat ga jij precies ontdekken in deze cursus?

 • Je ontdekt jouw talenten en wat je daarmee kunt
 • je stelt een marketingplan op voor jezelf, zodat je de concurrentie ermee kunt verpletteren
 • en bergen zelfvertrouwen, mocht je dat missen

Als je nu beslist ontvang je 3 bonus video's

 • Bonus 1: Hoe ontstaan mindsets

  Video over het ontstaan van mindsets. Je gaat hier de noodzakelijke verdiepingslag maken, zodat je dit in positieve zin kunt gebruiken voor jouw loopbaanverandering- of sollicitatieproces.

 • Bonus 2: Hoe ontstaan mindsets & intuïtie

  Deze video gaat over intuïtie. Je leert hier wat intuïtie werkelijk is. Voor zover er nog verwarring was over het begrip intuïtie, na deze sessie behoort dit tot het verleden.

 • Bonus 3: Hoe ontstaan mindsets & brein

  Je leert hier hoe het brein werkt en welke invloed dat heeft op jouw loopbaanveranderingstraject: wat moet je doen en wat moet je juist laten? Voedsel voor het brein dus!

Ik ben er zo van overtuigd dat de inzichten in deze cursus je gaan helpen, dat ik jou een dertig-dagen-geld-terug garantie geef. Je kunt dus rustig rondkijken en bepalen of dit echt iets voor jou is. Of het jou ook echt verder helpt. Je hoeft daarvoor ook geen reden op te geven. We waarderen het enorm als je dat wel doet. Daarmee help je ons het trainingsprogramma nog beter te maken. Wij willen alleen maar tevreden klanten!

Jij loopt dus geen enkel risico.

De totale waarde van dit pakket inclusief 3 bonussen is € 79,-

Bestel nu de cursus ‘Vermarkt jezelf als een Pro' en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts 29,- euro.

 • Direct toegang tot 2,5 uur online training
 • Werkboek + extra digitale hulpmiddelen

van € 79,-   - Tijdelijke aanbieding voor € 29,-

AANBIEDING IS VERLOPEN

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met deze cursus investeer je in jezelf en in je toekomst!

 • Je ontvangt de cursus ‘Vermarkt jezelf als een Pro met 2 bonussen voor slechts € 29,-, terwijl de normale prijs hiervoor 49,- euro is! Even serieus. Als je nu nog aan het twijfelen bent, vraag je dan af wat je hier doet. Waar wacht je nog op?
 • Je krijgt een dertig-dagen-geld-terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken die je ontvangt. Als je dan nog denkt dat het voor jou niet werkt, laat het mij weten. Dan betaal ik jouw investering direct en zonder gedoe, terug!