Voor jou als sollicitant

Meer kans op een baan door het Online checken en keurmerken van je CV.

Op een makkelijke en effectieve manier solliciteren? Laat je CV checken en krijg het CVmonitor keurmerk. Met je DigiD kan je al je gegevens in je eigen digitale kluis plaatsen. Vervolgens hoef je alleen nog maar de werkgever een link te sturen. Op deze manier onderscheid je jezelf van al die andere sollicitanten en laat je zien dat je betrouwbaar bent. Solliciteren was nog nooit zo makkelijk!

Alle checks zijn gratis, de enige kosten die je maakt zijn de kosten die de desbetreffende instanties vragen voor het verstrekken van de gegevens. Registreren kun je hier doen

CVmonitor is het eerste bedrijf dat een betrouwbaar en volledig digitaal proces biedt. Wij werken nauw samen met de Rijksoverheid en maken gebruik van de meest innovatieve technische mogelijkheden. U hoeft geen tijd meer te besteden aan het opvragen van diploma’s, VOG of een geldig ID; al deze tijdrovende bezigheden nemen wij digitaal van u over.

Met één druk op de knop zijn alle gegevens zichtbaar.

Als u gebruik maakt van CVmonitor kiest u voor een digitale en transparante screening. U nodigt de sollicitant uit om zijn/haar gegevens digitaal op te halen uit Rijksoverheidsdatabases en deze op te slaan in een persoonlijke digitale kluis. De  sollicitant geeft u toestemming om zijn/haar gegevens digitaal in te mogen zien. Zo blijft de privacy altijd gewaarborgd.

De voordelen zijn duidelijk: met slechts één druk op de knop realiseert u een tijdsbesparing tot 30% daarnaast ontlast u uw sollicitanten van het vervelende zoeken naar hun documenten. Dit betekent voor beide partijen een effectieve, transparante en veilige sollicitatieprocedure.

CVmonitor biedt u de volgende checks aan:

  • Diploma
  • Identiteit
  • VOG
  • Rijbewijs
  • BIG registratie
  • Werkverleden
  • VCA