Affiliate programma

Onze campagne bevat een breed scala aan banners, actiebanners, tekstlinks en dit wordt regelmatig bijgewerkt. Als partner van sollicitatieacademie.nl heb je alle vrijheid hoe je ons promoot. Doordat de URL die je gebruikt een unieke code bevat weten we dat we de bezoekers aan jou te danken hebben en wordt bij een aankoop de commissie direct overgemaakt.

Meeste effect
Om online effectief te adverteren, zal er regelmatig een nieuwe banner komen. Om jou te ontzorgen adviseren wij indien mogelijk gebruik te maken van een embed code. Hierdoor draait het plaatje op de server van de Sollicitatie Academie en worden de banners automatisch geupdate.

Optie 1 Automatisch

Bij gebruik van de embed code

Selecteer je de gehele code druk op CTRL-C (of Command-C op mac) en vervolgens CTRL-V (Command-V op mac) op jouw website. Vervang 12345 met jouw unieke PayPro id in de embed code.

Zonder embed code maar toch automatisch

Als je in je WYSIWYG editor wel een plaatje kan invoeren die ingeladen wordt van een url. Werkt dit exact hetzelfde als een embed code. Maar dan met twee losse stappen:
1. Vul banner afbeelding url in
2. Koppel jouw unieke promotie link aan de afbeelding

Optie 2 Handmatig

Zelf downloaden en uploaden

Klik rechtermuis en kies afbeelding opslaan als (of CTRL-klik). Vervolgens kan je de banner afbeelding uploaden op jouw website. Koppel jouw unieke promotielink aan de banner.

Zie hieronder voorbeeld van promotielink. Vervang "12345" voor jouw eigen PayPro id.

Vragen/opmerkingen/maatwerk?

Stuur een email naar:
marketing@sollicitatieacademie.nl

Banner leaderboard formaat 728 x 90

Banner grote rechthoek formaat 336 x 280

Banner middelgrote rechthoek formaat 300 x 250

Banner brede skyscraper formaat 160 x 600

[widget id="extrawatchagentwidget-3"]